Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

5 trendiga klassiker att uppdatera din basgarderob med i år

Trender26/03/2019

En rejäl basgarderob i all ära. Den ger dig en stabil stilgrund att stå på och du kan vara säker på att aldrig fastna framför garderoben och fundera över vad du ska ha på dig. Men även basgarderoben behöver en uppdatering då och då, speciellt när vi står inför en ny säsong. Här är fem nyckelplagg och accessoarer som är moderna klassiker och perfekta tillskott.

  1. En liten axelremsväska. Föreställ dig en accessoar som gör att du inte längre behöver förvara allt i dina fickor … kanske som en liten väska? Goda nyheter, det här är årets trendaccessoar nummer ett. Välj mellan en oversize midjeväska som du bär över axeln, en fyrkantig man bag eller ett litet mobilfodral att hänga över axeln eller runt halsen. Den lilla väskan är årets accessoar och redan standard bland de stora kedjorna.

  2. High tops. Om dina chunky sneakers föll sönder och samman den här vintern kan du åtminstone glädja dig åt att våren är helt rätt tid för att köpa nya skor. Och vad kan då vara bättre än ett par klassiska high tops, till exempel Converse Chuck Taylor eller Nike Blazer. De är klassiker av en anledning – de blir nämligen aldrig fel.

  3. Något gult. Nu gör färgen gul entré. Allt från ljust citrongult till murrigt brandgult. Satsa på en tunn, finstickad tröja eller stor sweatshirt i popfärgen.

  4. Skjortjackan. Ett användbart plagg som är perfekt till dig som gillar att klä dig lager på lager. Mellan vinter och vår stajlar du skjortjackan med en polotröja eller merinoullströja under. Så snart temperaturen stiger knäpper du upp den och bär den mer casual, med en enkel, rundhalsad t-shirt under. Materialet gör mycket för helhetskänslan, så välj gärna en skjortjacka i mocka eller manchester om du vill höja trendnivån.

  5. En dubbelknäppt kavaj. Du har kanske redan en enkelknäppt uddakavaj i garderoben, och den kommer du långt med. Men vill du bli snäppet trendigare i vår kan du investera i en dubbelknäppt kavaj. Det ger en viss pondus och speciellt om du matchar den med en tunn polotröja eller finstickad piké.

Av Galleria Boulevard

Hitta vårens mode på

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

010-20 63 537
Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

Dam avd: 044-78 60 122, Herr/tjej avd: 044-78 60 123

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top