Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Äntligen OS

02/08/2016

Snart startar den stora OS-festen och vi på Galleria Boulevard har undersökt vilka som är våra största medaljhopp under spelen.

Ett spännande OS framför teven med familj och vänner blir ännu bättre med ett de rätta tillbehören. Se till att heja fram våra svenskar iförd de blå-gula färgerna. Hos oss hittar du bland annat tröjor, kepsar och flaggor som skruvar upp stämningen.

Vilka är det vi ska hålla ett extra öga på under turneringen? Cykelstjärnan Emma Johansson är ny världsetta, veteranen Anna Laurell Nash har klarat boxarnas OS-kval och Sarah Sjöström fortsätter att dominera i simbassängen. Det är framför allt alla duktiga kvinnor vi får hålla tummarna för när nu de olympiska spelen drar igång.

Sarah Sjöström är Sveriges utan tvekan största medaljhopp i OS, inte minst efter 2015 års VM där hon tog hem två guld, två silver och ett brons. Brottar-tjejen Sofia Mattsson är ett annat givet medaljhopp efter VM-guld, fyra VM-silver och ett VM-brons. Problemet är bara den svårslagna japanska Saori Yoshida som kan stoppa de svenska gulddrömmarna. Cyklisten Emma Johansson är rutinerad och har visat en god form i år, och Josefin Olsson som tävlar i segling är en annan favorit, inte minst efter sitt EM-silver tidigare i år.

Självklart finns det ett par killar bland medaljhoppen också. Kanotisten Petter Menning är nog den som ligger bäst till. Han har bland annat vunnit VM-guld och EM-guld och är sugen på revansch efter att han missade OS i London. I golf har vi förstås Henrik Stenson. Han är sexa på världsrankningen inför Rio, men har haft en säsong som varit både upp och ner. Låt oss hoppas att han är i god form nu. Den skånske lerduveskytten Marcus Svensson har verkligen presterat bra i år och kan mycket väl vara med och slåss om medaljerna.

Vill du också komma i den rätta OS-stämningen? Välkommen till xx om du är på jakt efter flaggor, tröjor och allt annat som behövs för ett seriöst hejande framför teven.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top