Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Bäst på shopping: Så blir du ett reaproffs

Trender15/01/2018

Rean är i gång och butikerna är fyllda med fynd och nedsatta varor. Men vad är bäst att fynda på rean? Här kommer några tips.

Det är lätt att bläddra bland galgarna på rean och fastna mer för prislappen än plagget. Men vill du göra hållbara fynd som du kommer att ha stor användning för gäller det att tänka smart. Följ vår checklista och välkommen in till Galleria Boulevard för smartare och roligare rea!

Checklista för smarta reafynd

 • Planera. Gå igenom din garderob innan du shoppar. Fundera på vilka plagg du saknar och vilka du redan har för många av. Ett klassiskt misstag är att köpa samma plagg om och om igen. 
   
 • Rätt fyndläge. Har du is i magen? Våga vänta på att plaggen sätts ned från 30 procent till 50. Men väntar du fram till 70 procent är risken stor att dina favoriter är borta.
   
 • Tänk trend. Basplagg i all ära. Men på rean har du ofta god chans att fynda trendplagg som är snygga även nästa säsong.
   
 • Rätt storlek. Storlek och passform är två saker du aldrig ska tumma på när du handlar på rea, oavsett hur billigt plagget är. Om plagget inte passar nu kommer det med största sannolikhet inte att passa sen.
   
 • Satsa på underkläder. Det går sällan lika starka trender på underkläder som det gör på vanliga kläder. Därför kan du passa på att köpa lite lyxigare underkläder på rean.
   
 • Spara kvitto. Fråga om det är öppet köp eller bytesrätt på det du köper, och behåll alltid kvittot. Kom även ihåg att du kan reklamera ditt reafynd, om du upptäcker att det är trasigt – oavsett butikens regler gällande öppet köp. 

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top