Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Barnmode 2017 – motivrikt och färgstarkt

Trender21/03/2017

En av de stora trenderna bland de ledande modehusen just nu är motivprints. Denna trend syns i år förstås även på plagg för barn. Vi på Galleria Boulevard har kikat närmare på trenderna inom barnkläder.

Tröjor och klänningar med fina prints av fåglar, hundar eller elefanter? Det är faktiskt inte barnkläder vi pratar om, utan en av de största trenderna just nu inom modevärlden. De flesta modehus verkar vilja göra sitt eget motivprint, och självklart är detta en trend som även passar perfekt för barn, så i år ser vi denna typ av print på alla varianter av plagg.
En ytterligare trend som hänger samman med motivprinten är plagg med patches, det vill säga fastsydda tyglappar ovanpå plaggen med roliga och fina motiv.
Färg är alltid en del av barnmodetrenden, men just nu är härligt starka färger mer närvarande än på länge. Enfärgade plagg i kombination med motivprints eller plagg med patches är en rolig och charmig trend som passar alla leksugna och glada barn. Hos oss hittar du de trendriktiga barnkläder hos Cubus.

Av helena.oehlund

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

010-20 68 396

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top