Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Dags för sneakers

Trender23/02/2016

Sneakers – lika hett i vår igen! Här kan du läsa mer om trenderna som gäller för säsongen för allas vår favoritdojja. Både för honom och henne.

Nytt år, ny säsong, nya sneakers. Det går helt enkelt inte längre att förneka att sneakern är it-skon som passar alla stiltyper och tillfällen. Trenden har växt sig allt större för vartenda år som har gått och vi kan nu konstatera att den sportiga streetskon utan tvekan har kommit för att stanna.

Det roliga med sneakerstrender numer är att de sällan är helt nya modeller som toppar trendlistorna utan snarare äldre modeller som omlanseras och boostas av att de bärs av ”rätt” personer inom streetstyle och modevärlden. Adidas Originals modeller som Stan Smith, Superstar, The BOOST och YEEZY har under de senast säsongerna fått extremt mycket uppmärksamhet och fortsätter även denna vår att briljera. Vi ser dock att Nike, som tidigare mest fokuserat på att ligga i framkant när det gäller löparskor, nu även satsar på mer streetstyleanpassade modeller.

I vår ser vi mycket klassiska färger på fötterna, som marinblått, beigt, svart och den helt vita sneakern fortsätter att vara lika rätt som tidigare säsonger. Det monotona är superhett, där hela skon – allt från sula, läder och snören – går i samma färg.

Klä ner en snygg kostym en aning med ett par stiliga sneakers i vitt eller grått för att få den där lite mer avslappnade, coola men ändå dressade looken. För henne, styla streetskon med ett par glittriga strumpor som får skymta fram vid de lite kortare byxbenen, innan vädret tillåter bara anklar.
Ett par sköna sneakers i mocka från Puma, funkar lika bra för henne som för honom. Finns på Stadium. Kika in i bildspelet.

 

Här presenterar vi ett stilfullt urval av vårens sneakers.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top