Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

De fem vanligaste underklädesmissarna – och hur du undviker dem

Trender09/05/2017

Strumpbyxor som hasar ner, bh-band som gör ont och trosor som skapar fula kanter under plaggen. Ibland är det svårt att hitta rätt underkläder, men med några enkla knep är det lätt att undvika några av de vanligaste missarna. 

1. Fel storlek. Fyller du inte kupan, åker bh:n upp i ryggen eller väller det ut över sidorna? Det är inte ovanligt. Så många som 70 procent av alla kvinnor har fel bh-storlek. Hos Twilfit och Evanette på Allum kan du få hjälp att hitta rätt bh-storlek.

2. Skavande axelband. Tycker du att bh-banden skaver mot axlarna? Testa en bygel-bh, som avlastar axlarna. Du kan också testa en bh med bredare band.

3. Strumpbyxor som glider ner. Något som alla som bär strumpbyxor kan känna igen sig i är att de glider ner i grenen ju längre dagen lider. För detta finns två enkla knep. Se till att dra ut strumpbyxorna ordentligt innan du tar på dig dem och ta på dig ett par trosor utanpå strumpbyxorna. Då sitter strumpbyxorna garanterat där de ska hela dagen.

4. Synliga troskanter. Om du vill undvika att visa troskanten när du bär dina mest figurnära plagg behöver du faktiskt inte välja den minsta trosmodellen. I dag finns många sömlösa trosor i allt från hipster- till maximodell.

5. Fel färg under vitt. Har du också hört att beiga underkläder syns minst under vita kläder? Det är fel. Du ska heller inte ha vitt under vitt. Istället är det faktiskt röda underkläder som gör sig bäst under vita plagg.

Av Galleria Boulevard

Uppdatera din underklädesgarderob på

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

010-499 48 23

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top