Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

EKO SHOPPA

Trender16/07/2015

Vi lägger gärna lite extra pengar och tid för att hitta miljövänliga alternativ. Men hur ska man egentligen tänka när man shoppar? 

Ett gott råd är att göra lite mer långsiktiga inköp när det gäller kläder och inredning. Satsa på kvalitet som håller för att användas i många år, och en stil som inte är passé nästa säsong. Ett perfekt argument för att unna sig en lite dyrare investering till garderoben eller hemmet.

 

För den som älskar att förnya sig ofta, finns det faktiskt många hållbara alternativ. Många klädkedjor har börjat med klädinsamlingar, ett utmärkt sätt att underlätta återanvändning och lätta samvetet hos den som vill köpa nytt. En del välkända varumärken har till och med second handbutiker för de egna kläderna. I mindre skala, varför inte ordna klädbytardagar för dina vänner? Den där klänningen du tröttnat på kanske blir din väninnas snyggaste festoutfit!

 

Det finns allt fler ekomärkta produkter att välja på i klädbutikerna, vilket är klart värt att tänka på för den som gillar omväxling och vill shoppa loss på senaste trenden. Det händer också spännande saker när det gäller material – snart kommer kläder tillverkade av supermiljövänligt träfiber och majs (!). Och vad sägs om jackor med solceller på ryggen, så du kan ladda mobilen? I väntan på nya, ännu smartare uppfinningar, så tittar vi gärna efter eko-symbolen när vi handlar …

Av

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top