Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

FÅNGA DINA SEMESTERMINNEN!

EVÉNEMENTS16/06/2015

Vill du fånga dina semesterminnen på ett spännande sätt är en GoPro-kameran helt rätt val. Med den kan du fota och filma allt som händer. Det är en actionkamera med roliga och smarta tillbehör.    

De är små, kompakta, lätta, tåliga och kan bäras eller monteras på alla möjliga olika fordon, eller på vad som helst egentligen. Det är därför inte konstigt att GoPron snabbt har blivit en av världens mest sålda kameror.

 

Sätt fast den på surfbrädan, mountainbiken, hjälmen, runt vristen eller varför inte på ett tennisracket för helt unika perspektiv. Kameran tar stillbilder och videos i HD-kvalitet med ett vidvinkelobjektiv som lätt fångar stora sällskap i små utrymmen, grymma selfies på nära håll eller häftiga bilder i extrema förhållanden. Den är vattentät med ett skyddshölje som gör den perfekt för blöta, smutsiga eller sandiga miljöer.

 

GoPro-kameran kan ta upp till 30 bilder per sekund och alla modeller har dessutom inbyggd wifi som gör det möjligt att använda GoPro-appen för att fjärrstyra kameran, förhandsgranska bilder och videos samt dela dina favoriter på Facebook, YouTube och andra sociala kanaler på en gång.

 

Utöver själva kameran finns en lång rad olika tillbehör och fästen som gör det lätt att lyckas med den där perfekta bilden: Hjälmselar, bröstselar, surfbrädefästen och flexklämmor för att nämna några få. Det har aldrig varit lättare att fånga, dela och spara sommarens alla äventyr på bästa och enklast möjliga vis.

 

Tips: GoPro-kamera och andra kameror samt tillbehör hittar du hos Clas Ohlson. 

Av

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

044-202460

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top