Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Fem kavajer som sätter finess på vardagen

Trender07/09/2017

Kostymbyxor är inte ett måste till kavajen. Ett par välsittande jeans och en enfärgad skjorta är en minst lika bra matchning. Eller så använder du vardagskavajen till chinos och t-shirt. Här har vi fem snygga kavajer att klä upp din vardagsstil med. Välkommen in till Galleria Boulevard för fler stilrena kavajer.    Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Av Galleria Boulevard

Gråblå favorit

En lätt mönstrad kavaj gör stor skillnad för helhetsintrycket. Den här gråblå favoriten med klädsamma rutor är fräsch till vitt, blått och grått. Modellen är slim fit och i 45 procents ull, vilket är perfekt värmande till hösten.   

Dressmann, 1 499 kr 

Av Galleria Boulevard

Rätt med dubbelknäppt

Dubbelknäppt till vardags? Absolut! Prova en svart polotröja under den här snygga ullkavajen för en stilren 60-tals-look.

Dressmann, 2 995 kr

Av Galleria Boulevard

Poppig icke-kavaj

Okej, det är ingen kavaj i ordets rätta bemärkelse. Men varför inte använda den som en kavaj för en mer uppdaterad look? Satsa på en vit skjorta under och ett par smala svarta jeans till, och du kommer att se ut som en fransk popstjärna.  

Carlings, 799 kr

Av Galleria Boulevard

En liten svart

Få plagg är så lättmatchade och nödvändiga i herrgarderoben som en svart kavaj. Du kan ha den till praktiskt taget vad som helst.
Dressmann, 1 499 kr

Av Galleria Boulevard

Intellektuell look

Drömmer du om en hösttermin på Harvard? Rätt stil får du med denna kavaj som matchas bäst med hornbågade glasögon och pullover.

Dressmann, 1 299 kr

Av Galleria Boulevard

Hitta fler kavajer på

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

010-20 63 537

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top