Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Guide: hitta din bästa tid för shopping på Galleria Boulevard

livsstil07/08/2019

När trivs du bäst på Galleria Boulevard – i det myllrande folklivet när det är fullt av aktiviteter, eller när du i lugn och ro kan strosa mellan butikerna i ditt eget tempo?

Måndag, tisdag och onsdag

Galleria Boulevard är som du säkert redan vet en citygalleria mitt i stan och här är det alltid folk, liv och rörelse. Men om du är ute efter ett lite lugnare tempo är ändå början av veckan att föredra. Då har du större chans att få butikspersonalen för dig själv och möjligheten att strosa i ditt eget tempo.

Torsdag och fredag

När helgen närmar sig blir det aningen mer liv och rörelse i gallerian. Njut av att glida in och ta en fika och titta på folk samtidigt som du handlar inför helgen. Precis som övriga dagar är det lugnare på förmiddagen direkt när butikerna öppnar.

Lördag

Om du gillar att vara på plats där det händer, njuta av vimlet och folklivet är det lördagar på Galleria Boulevard som gäller. Det är också då som de flesta av gallerians egna evenemang och aktiviteter äger rum.

Söndag

Med undantag för julhandeln i december är söndagar en perfekt dag för dig som trivs med att uträtta dina ärenden i lugnare tempo. Inte fullt lika livligt som på lördagen, men ändå med en tydlig vibb av helg och ledighet.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top