Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

HÖSTJACKAN, EN INVESTERING

Trender06/10/2015

Höst- och vinterjackan kan vara ett av garderobens viktigaste plagg. Vad är viktigt att tänka på? Här kan du läsa om vad som är bra att titta närmare på inför ett köp.   

Catwalk, promenadstråk eller fjällslinga? Höst- och vinterjackan är för vissa en modepjäs medan den för andra är ett praktiskt funktionsplagg eller ett stiligt yttre.

När det är dags att investera i en ny jacka för säsongen kan det vara bra att fundera på hur den ska användas – och vilka egenskaper du vill att den ska ha. Här kommer några saker att titta lite extra på. 
Värme
Är jackan varm? Det kan kännas som en självklarhet – men det är lätt att gå på mode snarare än om den designad för att hålla värmen. Studera material, isolering och sömnad. Dun bevarar värmen bra i kyla och är lätt att packa, men är känslig för förvaring och tvätt. Syntetmaterial kan ofta tvättas men isolerar sämre, men är ändå ett bra alternativ vid nollgradig väderlek.

Modegrad
Vill du att jackan ska hålla modemässigt under en längre tid eller att den ska matcha höstens trender? En klassisk kappa eller rock går aldrig ur tiden. Satsa på bra passform och hög kvalitet – och fundera på vilken modell du gillar. En oversizemodell är snygg både på herrar och damer i höst.
Funktion
Har du ett aktivt liv utomhus? Då är det extra viktigt att jackan håller såväl för vind som för väta och kyla. Det finns många bra material att välja mellan såsom Gore-Tex och Windstopper. En jacka som går upp i halsen med dragkedja håller värmen bättre. Titta också över hur fickor och fack är placerade.
Tips: Stadium. 

Länkar: 
Här hittar du ett urval av höstens damjackor. 
Här presenterar vi säsongens herrjackor.

Av

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top