Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Idétorka? 8 smarta julklappstips under 300 kr

Presenttips28/11/2019

Goda råd behöver inte vara dyra. Vi har samlat åtta julklappstips som passar allt från den flexibla till den glamourösa. Välkommen in till butikerna på Galleria Boulevard för fler presenttips.   Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Galleria Boulevard

Till den flexibla

Twister är en klassiker bland sällskapsspel och reglerna är busenkla! Snurra pilen och flytta händer och fötter till rätt fält. Den som är snabbast och kan hålla balansen vinner.
Clas Ohlson, 249 kr

Av Galleria Boulevard

Till den frusna och glamourösa

Fluffigt värre! De här tofflorna visar att det inte finns någon motsättning mellan att vara glammig och varm om fötterna.  

Bik Bok, 149 kr

Av Galleria Boulevard

Till den som vill ha kontroll

Känner du någon som är fingerfärdig och gillar att ha kontroll? Ge hen en liten drönare! Den här lilla varianten är en bra nybörjardrönare, som till exempel klarar av att hovra och göra loopar. Dessutom har den lampor som gör att den syns i mörkret.

Clas Ohlson, 299 kr

Av Galleria Boulevard

Till tonåringen som behöver mjukas upp

Är allt du gör cringe och jobbigt? Du kan åtminstone visa tonåringen att du har lite koll genom att ge bort det här söta ”Rituals of Holi”-paketet. Det innehåller två färgglada, roliga produkter: en kroppsmousse och ett duschskum.

Rituals, 105 kr

Av Galleria Boulevard

Till den som vill slippa kalla handen

Brr. Kalla händer är vinterns motsvarighet till sommarens myggbett. Hemskt och oundvikligt. Känner du någon som är drabbad? Ett par schysta ullhandskar är så nära en bra lösning som det bara går.

Carlings, 199 kr

Av Galleria Boulevard

Till den som behöver en tydlig signal

En lightbox i A4-storlek kan vara ett subtilt sätt för dig att leverera både en julklapp och ett meddelande.

Clas Ohlson, 199 kr

Av Galleria Boulevard

Till den med ansiktet utåt

Vad är nu detta? Det är en Beauty Face Massage Roller, ett nytt och ganska revolutionerande verktyg för att öka blodcirkulationen i ansiktet. Men vad ska det vara bra för? Jo, det bidrar till ökat glow och ger jämnare hudstruktur samtidigt som det minskar risken för svullnader. Ger du den till beautynörden blir hen garanterat impad över hur bra koll du har.

Kicks, 149 kr

Av Galleria Boulevard

Till den som vill ha små ljud

En julröd liten (9,7 cm bred!) blåtandshögtalare från JBL. Perfekt för den som vill ligga kvar i sängen och lyssna på Melodikrysset eller som behöver en extra, liten ljudresurs på semestern.

Clas Ohlson, 279 kr

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top