Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Lys upp både inne och ute

Trender30/11/2016

De senaste åren har det blivit allt mer populärt med mysig och kreativ belysning både inne och ute när höstmörkret faller. Hos oss på Galleria Boulevard hittar du allt du behöver för att lysa upp tillvaron under kommande månader.

Hur dekorerar man bäst sitt hem och trädgård med ljusslingor? Ljusslingor är kanske världens bästa produkt ur ett mysperspektiv och det finns många olika sätt dekorera med dem på. Inomhus är bästa sättet helt enkelt att pröva sig fram, men runt fönster, längs en vägg eller uppe längs takpanelen brukar bli riktigt fint. Fast man kan också framhäva objekt genom att till exempel hänga den runt en spegel.
Det man ska tänka på är att ljusslingor med större kulor eller lampor passar bäst att inreda med. Ljusslingor med små lampor fungerar inomhus bättre i en mer koncentrerad samling, till exempel i en vas.
Ljusslingor för utomhusbruk ger en fantastisk effekt både i en trädgård och på en balkong. Numera finns ljusslingor som du kan koppla samman för att smidigt kunna sprida ljuset runt om i träd och buskar. Ljusslingor är helt enkelt en lysande idé både inomhus och utomhus, och på Galleria Boulevard hittar du dom hos Clas Ohlson.

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

044-202460

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top