Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

MODETRENDER FÖR NYÅR

Trender17/12/2015

Dramatiskt nattsvart eller glittrande guld – vad satsar du på i år? Här kan du inspireras av modetrenderna som passar aftonen. Både för honom och henne.  

Nyårsfesten är en afton för både det klassiska och det extravaganta – men oavsett vilket så är det en kväll då vi gärna satsar lite extra på vår outfit. Guld, silver, rött, vitt och svart är färgerna för årets nyår. En snövit outfit är lika rätt som en dramatiskt nattsvart – eller varför inte en helt gyllene? Anamma 70-talstrenden och gör nyårsfesten till ett riktigt Studio 54 med en långklänning eller topp i guld. Eller dekorativ spets, gärna i en smakfull färg som jadegrön.
Årets stora nyårstrend är metallic både till makeup, plagg och accessoarer. Föredrar du en sofistikerad look i svart kan du komplettera med en väska i metallic, en riktigt glittrande makeup eller en subtil detalj som en klack i glänsande guld.
Detta är nyåret då vi inte kan få för mycket av metallic - oavsett om du väljer att gå ”all in” eller bara håller dig till makeupen. Du som vill ha ett alternativ till den klassiska nyårsklänningen väljer gärna en jumpsuit i silvermetallic som ger en riktig discokänsla. 
I år ser vi även gärna herrarna i skimrande färger som komplement till det svarta. Låt skjortan vara både dekorativ och i guld. För en extra festlig look byter du ut kavajen mot den stilfulla smokingjackan. Och du som vill satsa på en accessoar? Välj en stilfull hatt för kvällen – varför inte en med en gyllene fjäder?
  

Här presenterar vi ett stilfullt urval till nyårsoutfiten.

Av

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

044-78 60 124

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top