Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Mer grönt på svenska tallrikar

Trender19/01/2017

Vi svenskar blir allt mer hälsosamma och medvetna om matens betydelse för hur vi mår. Det är något vi blir glada att höra, och hos oss på Galleria Boulevard kan du alltid hitta goda hälsosamma rätter med mycket grönt, samt juicer och smoothies fulla av färsk frukt.

Nästan varannan svensk äter vegetariskt en eller flera gånger i veckan. Det visar en aktuell undersökning Sifo gjort på uppdrag av Axfood.
Trenden håller i sig. Allt fler svenskar fortsätter att välja vegetariskt. Vanligast är det att vara så kallad flexitarian – en person som inte är vegetarian, men som ändå äter vegetariskt en eller flera gånger i veckan. I undersökningen uppger folk att det främsta skälet till det är omtanke om miljö och klimat.
Allt fler har fått upp ögonen för hur man lagar god, nyttig och mättande mat med mer grönsaker och en mindre mängd kött. Hos oss på Galleria Boulevard hittar du alltid ett flertal hälsosammaalternativ på menyerna i våra restauranger och caféer.
Och självklart har vår matbutik Coop City, ett inspirerande utbud av vegetariska produkter som gör det enkelt att laga godare och grönare mat till dig och din familj.

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 08-20, lördag 09-19, söndag 09-19

Kontakt

010 - 747 22 70

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top