Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Modetrender för våren

Trender25/02/2016

Minimalism, romantik, spets och ränder – modevåren har alldeles för mycket härligt att bjuda på. Läs mer och inspireras av säsongen allra hetaste trender. Både för henne och honom.

Är du precis som vi lika sugen på vårmode nu när solen äntligen har börjat leta sig fram? Butikerna fylls nu på med massvis med nyheter och vi guidar dig igenom allra det viktigaste trenderna som gäller för säsongen!
Denna vår blickar vi tillbaka ett par decennier, närmare bestämt till det ljuva 90-talet som är hetare än någonsin igen. Allt från rave, minimalism och grunge går hem och denim i mängder är något vi inte tackar nej till.
Detta är även våren då sängkammaren flyttar ut på stan. Romantisk spets och söta små sidenklänningar har visats på många av de allra största modehusens catwalks. Men tycker du nattlinnet är lite för vågat att bära utanför sovrummet – välj ett sidenlinne med spets som får skymta fram bakom den snygga koftan.
En annan av vårens allra hetaste trender är synliga axlar vilket du antingen löser med cut-outs eller med en blus som får hasa ner över axlarna. Ett väldigt chickt sätt att visa lite hud, samtidigt som du lämnar mycket kvar till fantasin.
Trenden som funkar lika bra för henne som för honom är ränder, gärna på varandra och matchat från topp till tå. Horisontella, vertikala, tjocka, smala – you name it, allt funkar och ju mer desto bättre. Och tro det eller ej, den kortärmade skjortan, som haft låg modestatus i så många år nu, är ett av de hetaste trendplaggen för honom i vår.

Av Galleria Bolevard

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

044-78 60 124

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top