Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Modetrender för vårens väskor

Trender15/02/2016

Färg, mönster, silver eller vitt? Här kan du inspireras av vårtrenderna som gäller för accessoaren vi alltid bär med oss. Både för honom, henne och de små.

Våren närmar sig och en önskan om en helt ny garderob i samband med nystarter och förändringar är för många inte obekant. Tyvärr räcker plånboken sällan till för att byta ut precis allt men det finns få saker som kan liva upp den där gamla kappan eller tröjan som du använt minst tusen gånger, som en ny väska och den behöver inte kosta skjortan.

Detta är våren då vi ger vår outfit en ordentlig ”wow-factor” genom att bära väskor med häftiga tryck och mönster. Det får gärna vara grafiska inslag och sprakande färgkombinationer som överraskar. Kedjor är dessutom något vi inte tackar nej till.

Det finns dock ett mer diskret alternativ för dig som inte gillar för mycket uppmärksamhet. En av vårens stora väsktrender är den helt vita väskan. Den är absolut inte tråkig utan sticker ut, men på sitt egna subtila vis.

I år är vi även gärna snälla mot våra ryggar och axlar. Rycksäcken är helt klart tillbaka och i butikerna finns nu många olika varianter och modeller. Perfekt som skolväska att bära tunga böcker och block i men passar numer precis lika bra på stan.

Tro det eller ej, 2016 är året då även magväskan gör comeback. Detta är trenden för dig som gillar att ligga i framkant, men den här gången bär vi den på ett något annorlunda sätt – snett över bröstet med remmen över ena axeln. Funkar lika bra för killar och tjejer, är du en av dem som vågar?

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

010-20 63 398

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top