Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Nya rutiner i höst

Trender08/09/2016

Semestern är över och för många kan det var svårt att hitta motivationen igen efter lugna sommardagar. Men det finns knep att ta till. Här är Galleria Boulevards tips för en skön nystart inför hösten.

Självklart kan det vara hårt att gå tillbaka till jobbet efter semestern, men starten på hösten kan också vara ett utmärkt tillfälle att förändra några av de vanor man har, eller hitta några helt nya som ger positiv energi.

I uppstarten av hösten, när du har lite perspektiv på tillvaron, ärdet rätt tid att ändra på invanda mönster. Ta gärna femton minuter och skriv ner några av de saker du helst skulle vilja förändra och förslag på lösningar. Det är bra att ha det på papper innan rutinerna åter börja ta över vardagen.

Vilka förändringar du vill göra är förstås helt upp till dig. Fast vi garanterar att vi har en del inspiration för en nystart. Skulle du vilja bli en bättre kock eller fördjupa dig i fantastiska historier?
Hos oss hittar du inspirerande böcker inom en rad olika områden. Vill du kanske istället börja dagen på ett mer hälsosamt sätt än tidigare? Ta en titt på en juicer som snabbt gör god juice av frukt, bär och grönsaker.

Träning är ju viktigt för många, men är det möjligen dags att testa en helt ny träningsform som bryter mönstret och ger nya målsättningar för hösten? Vare sig du vill testa crossfit, tennis, squash eller något annat så har vi det du behöver för att komma igång och testa något nytt efter semestern.

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-54 33 106
Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top