Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Parkera smart!

EVÉNEMENTS22/11/2016

Tänk på miljön! Parkera inne hos oss så slipper du snurra runt och leta parkering och släppa ut extra koldioxid i onödan, dessutom är vi billigast i city.

Gör det också ännu enklare att parkera!

Ladda ner appen; Easy:park och använd er av områdeskod: 3559, enklare kan det inte bli. Du betalar bara för den tid du står parkerad och bestämmer själv när p-tiden ska startas, stoppas eller förlängas. Med mynt eller kort betalar du i genomsnitt 25 % extra för att vara på den säkra sidan och slippa parkeringsböter. Så när ni vill sitta lite länge på restaurangen eller vill shoppa lite till, så behöver ni inte springa iväg och lägga på mer pengar utan snabbt och enkelt genom telefonen förlänger ni er vistelse I vår Galleria.

Så fungerar EasyPark
Grattis! Du har just upptäckt den mest effektiva mobiltjänsten för att undvika p-böter, överbetalningar och långsamma p-automater. EasyParks App är superenkel att använda och låter dig styra dina parkeringsbetalningar varhelst du befinner dig. Det är verkligen lika enkelt som det låter!

Hur vet parkeringsvakten att jag har betalt?
Parkeringsvakten söker efter ditt registreringsnummer (via en handdator) i EasyParks databas och får svar på om det finns en pågående parkering eller ej.

Lycka till!

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top