Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Så får du dina skor att hålla längre

Trender28/09/2017

Slaskigt höstväder med regn och rusk. Det sätter tyvärr sina spår på dina skor. Men med rätt skovård håller skorna mycket längre än bara en säsong. Här har vi samlat några tips för hur du bäst tar hand om dina skor!

Det tar lite tid och det kräver rätt produkter. Men att vårda sina skor är ett effektivt sätt att få dem att hålla sig hela och snygga – och förlänga deras livstid. I våra skobutiker hittar du rätt produkter för alla sorts skor. Följ gärna guiden nedan för några extra tips!

Guide: Så vårdar du dina skor

  • Hur ofta? En del hävdar att skor mår bäst av att rengöras och putsas upp så ofta som efter var tionde användning. Efter behov men minst två, tre gånger per säsong är annars en bra riktlinje.
  • Rengöring. Använd en tvättsvamp och skorengöring för att rengöra skorna ordentligt. Förutom att tvätta bort damm och smuts tar du även bort resterna från gamla skovårdsprodukter. Kom ihåg att ta bort skosnörena vid rengöring för att komma åt överallt.
  • Putsning. Smörj in skorna med skokräm och låt den verka i några minuter. Putsa sedan bort överflödig kräm. Kom ihåg att köpa en neutral kräm eller en med rätt nyans.
  • Impregnera. Skokräm har en skyddande effekt. Men komplettera gärna med en impregneringsspray för bästa skydd. 
  • Att tänka på. Använd gärna skoblock i trä, de absorberar lukt och ser till att skorna håller formen. Tänk på att använda skohorn för att inte slita mer än nödvändigt på bakfodret. Under vintern kan du ha som vana att borsta av dina skor efter varje användning. 
  • Mockaskor. Tänk på att använda produkter speciellt framtagna för mocka. Och borsta dem med en mockaborste mellan tvättarna. 

Av Galleria Boulevard

Köp skovårdsprodukterna hos oss

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

044-7812576

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top