Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Satsa på ytterplagg med kvalitet

Trender11/10/2016

När dagarna nu börjar bli kallare så är det dags att hitta säsongens nya ytterplagg. Vi på Galleria Boulevard har kikat på vad som gäller just nu när det kommer till rockar och jackor för män.

Om du är på jakt efter en ny jacka eller rock i höst så har du något att se fram emot. I år är urvalet av modeller och stilar nämligen extra stort.
För den som vill och vågar så finns det många fina läderjackor denna säsong. Populärast är de midjekorta, mc-inspirerade modellerna. Ett alternativ är den bekväma bomberjackan som i höst är lika rätt på både män och kvinnor.
Den klassiska ytterrocken är ett stilsäkert val som passar en mer uppklädd look. Kom bara ihåg att välja en modell som passar till din längd. Fast i takt med att klädkoderna för arbetslivet har förändrats så väljer att fler män numera en praktisk och sportig parkas som ytterplagg. En bekväm parkas över en mer dressad outfit fungerar utmärkt rent modemässigt.
Det viktigaste att tänka på när det kommer ytterplagg är att satsa på så bra kvalitet som möjligt. En jacka eller rock är en investering, men det är samtidigt en investering som kommer hålla dig varm och glad under det kommande halvåret.
Hos oss hittar du vinterplagg i alla prisklasser, bland annat hos Carlings, Dressmann XL och Team Sportia.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top