Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Sju snygga ryggor till höstens skolstart

Trender10/08/2017

Redo för en ny termin? En praktisk ryggsäck är oftast den bästa väskmodellen för den som har mycket att bära. Här är sju färgglada modeller för skolbarn i alla åldrar. Kom in till Galleria Boulevard för mer inspiration inför höstterminen! Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Galleria Boulevard

Stilrent och enkelt från Adidas

Snygg, enkel och praktisk ryggsäck från Adidas. Har sidofack, samt mindre fack fram. Rymmer det mesta och är 28x45x17 cm stor.

Stadium, 199 kr

Av Galleria Boulevard

Streetsmart med Snobben

Annorlunda och snygg ryggsäck från Vans specialkollektion the Vault by Vans x Peanuts. Ryggan rymmer 22 liter packning och täcks med mönster av Woodstock, den söta fågeln från Snobben.

Stadium, 449 kr 

Av Galleria Boulevard

Rätt med rosa

Neonrosa, lite mindre ryggsäck från Mi Pac som rymmer cirka tio liter. Har justerbara remmar och flera fack inuti. Dessutom har den hörlursutgång på ovansidan, så att mobilen kan förvaras säkert i väskan.

Stadium, 249 kr

Av Galleria Boulevard

Glänsande guld

Disco-glänsande guldväska från Mi Pac som piggar upp vilken grå höstmorgon som helst. Har datorfack (upp till 15”) och är tillverkad i vattenavvisande fuskläder.

Stadium, 549 kr

Av Galleria Boulevard

Pricken över i

Prickig Mi Pac-rygga med laptopfack inuti (upp till 15”) och som med sina 17 liter rymmer mycket, mycket mer. Hörselutgång på ovansidan och vadderade, justerbara remmar.

Stadium, 349 kr

Av Galleria Boulevard

Gympapåsen fortfarande inne

Den coola gympapåsen är fortfarande inne och finns i många schyssta färger och mönster. Den här kommer från Stella McCartneys samarbete med Adidas och andas både fashion och street wear. Tvåfärgad modell med mintgrön framsida och syrénlila baksida.

Stadium, 249 kr

Av Galleria Boulevard

För de minsta

En obeskrivligt söt rygga från Mi Pac till de som börjar första klass. Rymmer tio liter och har vattenavvisande utsida gjord i polyester.    

Stadium, 399 kr 

Av Galleria Boulevard

Fler ryggsäckar hittar du på

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top