Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Søstrene Grene har öppnat på Galleria Boulevard

Event22/02/2018

Den 16e februari slog Søstrene Grene upp portarna på Galleria Boulevard i Kristianstad!

En värld där även de minsta av ting kan bli till något alldeles vidunderligt 

Det var 1973 som den märkvärdiga sagan om Søstrene Grene började i Århus i Danmark. En berättelse om systrarna Grene, de två gamla fröknarna Anna och Clara, som med förfinad förtjusning arbetar med att skapa små ljuspunkter i vardagen. Anna och Clara kan hitta skönhet och glädje även i de minsta av ting, och denna fröjd vill de gärna dela med sig av till andra. Därför har de byggt upp en kedja butiker där stämningen är tämligen särpräglad. Att kliva in i en av deras butiker ska kännas som att anlända till en stilla oas, där man kan ta en kort paus från vardagshetsen. På så vis försöker systrarna att skapa en värld för underbara upplevelser och glädjefyllda ögonblick. Upplevelser som manar till att släppa loss sin fantasi och gå på upptäcktsfärd. Som Anna brukar säga: – Är man bara lite nyfiken och kreativ, kan även de minsta av ting bli till något alldeles vidunderligt.

Systrarna ägnar sig passionerat åt att ta fram nya designer inom bland annat kategorierna inredning, pappersvaror, presentinslagning, hobby, kök och leksaker till våra kära små. Varje vecka får butikerna in en mängd nya produkter, och många av dem säljs bara under en kortare period. Förändring är bra, som Clara säger, även om det också finns ett fast produktsortiment. Gemensamt för alla produkter är förfinade och feminina former för att göra vardagen lite vackrare, och priserna hålls alltid på en rimlig nivå. För Anna och Clara är det nämligen viktigt att kunderna känner att de gör ett fynd. Därför ställer också Søstrene Grene strikta krav som alla leverantörer måste uppfylla – både vad gäller kvalitet, arbetsmiljö och produktsäkerhet.

Søstrene Grenes verksamhet bygger i alla hänseenden på starka familjevärderingar, och man ska som kund tryggt kunna lita på systrarnas produkter.

Välkommen till Søstrene Grene på Galleria Boulevard!

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

040-6771447

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top