Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Sommarens bästa ljud: Fem bärbara högtalare

Trender13/06/2017

I båten, på bryggan, i sommarstugan och på stranden. Var du än befinner dig hör musik, podcaster och radioprogram sommaren till. I dag finns det gott om små och smarta bluetooth-högtalare som du enkelt kopplar till din mobiltelefon eller läsplatta – och som dessutom levererar riktigt bra ljud.  Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Galleria Boulevard

Marshall Kilburn

Snygg, kraftfull högtalare med rock n roll-känsla. Smidig att använda tack vare handtaget och batteritiden om cirka 20 timmar. Du kan själv justera bas och diskant, och den har både bluetooth-koppling och analog 3,5 mm-anslutning.  

Clas Ohlson, 2 190 kr

Av Galleria Boulevard

UE Roll

Tålig och poppig högtalare som finns i flera sköna färger. Är enkel att parkoppla med bluetooth och ljudet är riktigt bra trots högtalarens ringa storlek (135x44 mm). De stora, broderade volymreglagen på framsidan är en kul detalj.

3butiken, 1 395 kr

Av Galleria Boulevard

Creative Nuno

Lyxig och diskret look i linne. Storleken är behändig och gör högtalaren lätt att ta med överallt. Klarar upp till sex timmars speltid på en laddning och kan även användas för att ta emot samtal från telefonen.

Clas Ohlson, 499 kr

Av Galleria Boulevard

JBL Xtreme

Den här högtalaren tål tuffa tag som regn och fukt. Dessutom är ljudet kraftfullt med mycket bas. Den klarar upp till 15 timmars batteritid och går att använda både för att streama musik och ta emot samtal.

Clas Ohlson, 2 490 kr

Av Galleria Boulevard

Exibel BX200

Snygg, retroflörtande högtalare som förutom bluetooth-anslutning också har en usb-port där du kan ladda din telefon. Bra ljudkvalitet och upp till sex timmars batteritid gör denna till ett säkert kort i sommar.

Clas Ohlson, 499 kr

Av Galleria Boulevard

Välkommen in till oss för att hitta rätt högtalare

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

044-202460

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top