Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Sportlovsskoj

EVÉNEMENTS02/02/2016

Snart är det sportlov så det är dags att planera roliga aktiviteter. 

Sportlovet är på ingång. Så varför inte passa på att planera sportlovsaktiviteter för hela familjen – både inne och utomhus? Gör sportlovet till en oförglömlig hemma-semester.

Det finns massor av olika aktiviteter att sysselsätta sig med på sportlovet. Vissa åker till fjällen eller alperna för skidsemester, andra åker till värmen för sol och bad men de allra flesta barnfamiljer väljer att stanna kvar hemma i Sverige. Sportlovet förknippas av många med utomhusaktiviteter. Har vädergudarna varit snälla finns det snö på marken, då är ju pulkaåkning, skidåkning, och skridskoåkning ypperliga alternativ för lyckat lovfirande. Är marken bar kan man byta skridskor mot skor och spela landhockey istället.

Men tyvärr går det inte att räkna med snö, därför ger vi förslag på roliga saker man kan göra inomhus också. Vad sägs t.ex om en utflykt till badhuset, hemmapyssel eller en biljardturnering? Ett roligt tips är temadagar, välj t.ex ett land och låt det landet representeras i aktiviteter och maträtter under hela dagen. När man är ledig är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Upplev, njut och var tillsammans!

Lokala familjeattraktioner har ofta både extraöppet och roliga aktiviteter på gång så håll koll på kommunens sportlovsprogram för lokala händelser.

 Här hittar du spel och andra roliga saker att fylla höstlovet med.     

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

044-120555

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top