Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

TRÄNINGSKLOCKAN - DEN STORA TRENDEN

Trender15/10/2015

Klocktrenden säger träning och vi tittar närmare på pulsklockan som trend och vad du ska tänka på inför ett köp.

Träningsklockan har blivit accessoaren alla pratar om - oavsett hur mycket eller lite du tränar. Den stora sportmodetrenden som länge varit stark har gått hand i hand med klockans utveckling och pulsklockan har kommit att bli en it-klocka.
    Självklart är träningsklockan ett bra redskap som håller koll på dina tider, din puls och din utveckling och mer därtill, men visst har det också blivit en accessoar i löparspåret.

    Det finns en uppsjö av märken, modeller och funktioner och det har blivit en klockdjungel där ute för alla som vill haka på trenden – eller förbättra sina resultat. Här kommer några saker att tänka igenom inför ett köp. 

Vad har du för syfte?
Fundera igenom vad du ska ha din träningsklocka till. Är det till gymmet, löpning eller en annan sport? Är det viktigast att den mäter puls, kaloriförbränning eller distans? Om syftet är att den ska användas till löpning kan exempelvis en GPS som mäter distans vara bra.
Vad har du för behov?
När du vet hur du ska använda din träningsklocka, är det dags att fundera över funktioner. För dig som vardagsspringer utan speciella tidsmål kan det räcka med en klocka som mäter puls, tid och distans – eller ett pulsband som du kopplar till din smartphone. Har du höga ambitioner med din löpning och vill följa ett träningsprogram kan intervallfunktion och pulszoner vara bra att ha inbyggt. Det finns också en hel del modeller lämpade för flera sporter och kan passa dig som både springer, simmar och cyklar.

 

Tips: Stadium har ett brett sortiment av träningsklockor.  

Länkar: 
Här hittar du ett urval av klockar för vardagen och hemmet. (länk till bildspel)
Bild: Träningsklocka från Polar/Stadium

Av

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top