Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Tips! Så hittar du rätt julklappar till barnen

Presenttips05/12/2017

Julafton är nära, men julklappsidéerna långt borta. Behöver du inspiration för att hitta paketen till julens huvudpersoner – barnen? Här får du tipsen!

6 julklappstips till barnen

 

  1. Anpassa efter personlighet. Vad tycker barnet om att göra? Köp till exempel inte Lego till ett barn som gillar att vara aktivt – och tvärtom. Om du inte vet vad barnet tycker om brukar ofta all typ av pyssel vara populärt.
  2. För de små barnen. Leksaker för de yngre behöver vara tåliga och då är traditionella träleksaker bra. Något som också uppskattas av de små är stora byggleksaker som till exempel Mega Bloks, Lego Duplo och Plus Plus.
  3. För de äldre barnen. Fart och fläkt med rullskridskorna Street Gliders. Hjulen fästs direkt på skon, och är väldigt populära. För pysselstunden är annorlunda pennor roliga, det finns till exempel magiska pennor med osynligt bläck.
  4. Filmrelaterat. Leksaker som är kopplade till olika barnfilmer brukar sälja slut snabbt. I år har det kommit många bra filmer, till exempel Bilar, Star Wars och My Little Pony.
  5. Säkra kort. Lego är alltid ett säkert kort under granen. Trots att det funnits i många, många år är det fortfarande nyskapande och spännande.
  6. Budgettips. Det finns många knep för att hitta julklappar för en billigare peng. Håll koll på erbjudanden och butikens egna märken. Leta även efter alternativ till originalleksaken, de är ofta väldigt lika men till bättre priser.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top