Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Två trender i skidbacken

Trender31/01/2017

Utförsåkning handlar förstås först och främst om upplevelsen i backen, men för många är det också viktig med vad man har på sig. Vi på Galleria Boulevard har tittat närmare på de senaste trenderna.

Just nu följer trenderna två tydliga spår. Borta är de grälla färgerna och istället är det en färgmässigt nedtonad high-tech look eller rustik gå-på-tur look som gäller i backarna.
Trenderna gäller för både tjejer och killar, så vare sig du föredrar en high-tech look med futuristiskt rena linjer, tejpade sömmar och höga kragar eller den uppdaterade skogshuggarlooken med vackra detaljer så kommer du vara helt rätt både i Åre och Alperna.
För tjejer kan man se en ytterligare trend och det är att de insvängda midjorna i jackor i kombination med de vida byxorna har börjat ersättas av en mer funktionell look med mer volym i överdelarna tillsammans med bekväma tights som både hjälper till i åkningen och lyfter fram de kvinnliga formerna.
Vill du också uppdatera skidgarderoben? Då är du välkommen att besöka oss och butikerna Stadium och Team Sportia som erbjuder det mesta inom skidsport

Av Galleria Boulevard

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top