Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

UF-mässa 8 april

Event07/04/2016

Välkommen till årets lokala marknad för unga företagare36 Ungdomsföretagare ställer ut på plan 2 i hus B fredag den 8 april mellan kl.12-16. Detta är ett tillfälle att se vad alla kreativa drivna elever säljer för produkter och tjänster. Under dagen kommer en jury att vara på plats för att sedan utse en vinnare inom varje kategori. Under dagen kommer pris för ”årets monter”, ”årets säljare” och ”årets vara/tjänst”.

UF-företagande är en processutbildning som omfattar ett läsår. Under det här läsåret driver eleverna ett UF-företag inom ramen för sin gymnasieutbildning. De får komma på sin affärsidé, registrera sitt UF-företag, sälja sina varor och tjänster och de har möjlighet att delta i olika aktiviteter och tävlingar. Alla företag har en rådgivare från näringslivet och i slutet av UF-året avvecklas företaget.

Eleverna blir bättre på att samarbeta,lösa problem och får en större tro på sin egen förmåga. UF-företagande ger också eleverna en unik inblick i hur det är att driva företag. Eleverna övar sig i företagande och får samtidigt nyttiga erfarenheter inför arbetslivet, oavsett om framtiden blir som företagare eller som företagsam anställd.

Läs mer 

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top