Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

UPPGRADERA HÖSTLOVET

Trender26/10/2015

Nu är det Höstlov! Här får du tips på hur hela familjen kan testa trenden Upcycling och få en extra rolig vecka med många aktiviteter. 

Höstlovet är här! Vad sägs om att testa den senaste trenden Upcycling under veckan? Trenden är både rolig och bra för miljön och kan fylla höstlovet med aktiviteter för hela familjen – både inne och utomhus.
Begreppet upcycling betyder att något gammalt uppgraderas, får ett nytt värde och också tar en annan form. Ofta med ett helt nytt personligt uttryck. Detta är både kreativt och klimatsmart då gamla saker kommer till användning – men på ett nytt sätt. Det finns dessutom nästan inget som inte går att upcyckla – möjligheterna att uppgradera är oändliga och det är samtidigt väldigt skoj!
Tips på material att återanvända? Tidningar, glasflaskor, aluminiumburkar, kartonger, petflaskor och kapsyler – för att nämna några. Det är också bra att ha andra material till hands för att skapa en extra unik design. Panduro har allt du behöver.
Här kommer förslag som passar trenden:  
Kaktusflaskor

Förvandla färgade pet-flaskor till roliga kaktusar. Värm flaskan något för att skapa en skojig form. Klipp till blad, blommor och pynta dem med vad du tycker är fint. Obs. Här ska en förälder vara till hjälp.
Flippade däck
Gör egna coola flip-flops av ett gammalt bildäck och ett rep. Skär ut en sula, som passar din skostorlek, med en förälder till hjälp och gör tre hål där repen placeras för att bli remmar.  
Kastrullkonst
Finns det gamla kastrullock som ligger hemma och skräpar? Måla dem och häng upp som unika tavlor med annorlunda form.
Konservlampa
Vilken konservburk tycker du är finast hemma? Ät upp innehållet och skapa en lampskärm till glödlampan med sladd. 
Skojig skåpkoja
Det kanske står ett gammalt skåp redo att slängas i garaget? Ställ det i trädgården och måla det som ett hus för att få en rolig koja.
Bild: Panduro

Här hittar du spel och andra roliga saker att fylla höstlovet med.     

Av

Visa på karta

Öppettider

vardagar 10-19, lördag 10-17 söndag 11-17

Kontakt

044-120555

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top