Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

VINTERSPORT

Trender17/11/2015

Här är tips på resor för dig som föredrar att åka skidor, fiska eller vandra på vintern.

Vintern närmar sig med stormsteg. Det märks inte minst på bokningarna till Idre Fjäll, som har ökat med över 30 procent jämfört med samma tid i fjol. Nordens mest snösäkra fjäll erbjuder både utförsåkning, längdskidåkning och skidskytte. Eftersom skicross är på frammarsch i Sverige satsar de även på två skicrossbanor.

 

För den lekfulle eller barnfamiljen är Tänndalen ett alternativ. Den här säsongen öppnar de fjällens största lekpark – Freeride Paradise – där bara fantasin sätter gränser.

 

– Många har efterfrågat lekfullare skidåkning och vi tror att många vuxna också kommer att hänga i Freeride Paradise tillsammans med sina barn. Annars finns det ytterligare 48 släta, fina backar att välja på i systemet, säger Peter Jonasson, anläggningschef i Tänndalen.

 

Är du sugen på mäkta friluftsliv är vandringsturer eller fiskecharter i Lappland kanske något för dig? Det ordnas fisketurer av olika kaliber längs älvar och i småtjärnar, populärt både för erfarna sportfiskare och passionerade amatörfiskare. Bo i stuga eller tältkåta, tillaga din röding över öppen eld eller följ med på guidade vandringsturer i vildmarksmiljö – det finns något för alla.

 

Det är hög tid att boka fjällsemestern och göra dig redo för vinterns äventyr!

 

Sportigt mode som gör dig redo för vinterresan!

Av

Visa på karta

Öppettider

måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17

Kontakt

010-452 84 72.

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top