Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Våra fem läsfavoriter i sommar

14/07/2016

För många är sommaren den tid på året då de får tid till att njuta av en riktigt bra bok. Här är Galleria Boulevards fem favoriter bland säsongens alla böcker

Få saker är så avkopplande som att få tid till att läsa något intressant eller spännande en skön sommar dag. Här är våra bästa tips bland de nyheter som du hittar bokhandeln just nu.

ARVET EFTER DIG
Jojo Moyes
Lou tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga
mer och att leva sitt liv fullt ut. Menhur? ”Arvet efter dig” är Moyes starka uppföljare till ”Livet efter dig”.

DE FÖRKLÄDDA FLICKORNA I KABUL
Nordberg, Jenny
En lika intressant som drabbande reportagebok. När journalisten Jenny Nordberg först berättade om det okända fenomenet i New York Times 2010 blev de förklädda flickornaen världsnyhet. Boken fortsätter att följa flera familjer på nära håll i Kabul och är en fascinerande historia om uppfinningsrikedom och kollektivt självbedrägeri, men boken blir också ett skakande reportageom hur lite en kvinnas liv är värt efter tretton års krig i Afghanistan.

KONSTEN ATT HÖRA HJÄRTSLAG
Sendker, Jan-Philipp
Konsten att höra hjärtslag av JanPhilipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar.

KVINNAN PÅ TÅGET
Hakwins, Paula
Rachel har inget jobb och ingenstans hon behöver vara. Ändå tar hon tåget samma tid, varje dag. Varje dag ser hon ett ungt par i huset intill spåret. Jason och Jess kallar hon dem. I Rachels ögon är deras liv lika perfekt som hennes eget en gång var. Men en dag ser hon något från tågfönstret som skakar om henne. ”Kvinnan på tåget” är en av sommarens absoluta läsarfavoriter i spänningsgenren.

DET ÄR NÅGOT SOM INTE STÄMMER
Martina Haag
Martina Haag är en populär författare och skådespelerska. I sin senaste roman har hon skrivit om en skilsmässa som suger in läsaren i ett universum av sorg och ångest, men som också berättar om hur man reser sig, trots att man är helt säker på att man inte orkar längre. Pressen har varit i princip helt enig om att det här är det bästa som Haag någonsin skrivit.

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top