Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Galleria Boulevard ? Klicka här

Wiktoria söndag den 10 april

Event04/04/2016

Söndag den 10 april kl.14  får vi besök av Wiktoria från melodifestivalen på Nya Torget, sjunger och sedan skriver hon autografer till alla som vill ha.

Wiktoria Johansson är 19 år och född och uppvuxen i Brämhult, Borås. Musiken har alltid varit en stor del av Wiktorias liv och hon har sjungit så länge hon kan minnas. Med en familj som på lediga stunder samlades framför pianot fick Wiktoria tidigt med sig lusten till sång och musik.

Som liten sjöng hon ständigt till alla Whitney Houstons låtar och skrek ut de högsta tonerna till favoritlåten ”I Have Nothing”. Hon kände sig stolt över att hon lyckas sätta varje ton även om hennes familj på den tiden inte riktigt höll med om den saken. Men det var så det började. Glad och full av energi började hon 8 år gammal att ta sång och piano lektioner. Tack vare sin sångpedagog som tidigt såg Wiktorias talang, deltog hon redan efter två år på en TV-sänd sångtävling i Rumänien. Det gick bra för Wiktoria och framför allt tyckte hon det var kul, där och då 10 år gammal visste hon att sången var hennes mission.
2011 medverkade hon i Lilla Melodifestivalen där hon placerade sig topp 4 med sin egenskrivna låt ”Jag behöver dig”. I samband med detta skapande Wiktoria gruppen Dash4 ihop med sin tjejkompis Hanna Boquist. Tack vare en coverlåt gruppen lade upp på Youtube fick de erbjudande av Telia att spela in låten "Turn Up The Love", Telias officiella ledmotiv för Eurovision Song Contest 2013.
I årets Melodifestival blev hon snabbt folkets favorit och gick direkt till finalen i Friends Arena, lita på att svenska folket kommer få se mer av Wiktoria under 2016!

Av Galleria Boulevard

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

VARDAGAR 10-19
LÖR 10-17 SÖN 11-17

Phone : +46 44 22 33 80
> Kontakta oss

Top