Tillbaka
Click  Collect webbanner 1920x580

Shoppingservice utöver det vanliga

I rådande situation är allt inte som vanligt, vilket påverkar oss alla. Våra butiker har därför utökat sin service på olika sätt.

Här kommer några tips som kan underlätta i vardagen:

Clas Ohlson
- Vi på Clas Ohlson erbjuder våra kunder utlämning av paket vid lastintaget på Kanalgatan 23. Detta gäller främst förbetalda beställningar via vår tjänst Click & Collect. Kunden beställer varan på hemsida och vi plockar iordning beställningen i butiken. Kunden betalar via Klarna. 
- Vi hjälper er även att beställa varor som hämtas och betalas hos oss i butiken. 
- En nyhet hos oss på Clas Ohlson är att vi erbjuder kunden videohjälp, kunden bokar en tid på vår hemsida och får svar på alla frågor och hjälp med köpet.

Espresso House
- Vi på Espresso House erbjuder leverans genom Foodora, välkommen att klicka hem din beställning!

Life
- Vi på Life erbjuder våra kunder att Boka&Hämta.Varorna ligger packade och reserverade åt dig under en vecka, välkommen in när det passar dig!
- Betsällningar kan också göras direkt genom butikens mailadress eller telefon: 010-543 31 50

Venus Nails
- Vi på Venus Nails uppmanar vi våra kunder att i förväg boka tid på hemsidan, för att vi enklare ska kunna reglera kundflödet. Vi uppmanar er också att komma ensamma för att undvika trängsel.

Rituals
- Vi på Rituals erbjuder en "Shop & Go"-kassa, precis vid ingången för den som önskar att inte gå in i butiken. Personalen i butiken hjälper dig genom hela köpet på distans.
- Vi erbjuder också en vattenö där alla är välkomna att tvätta händerna.