Back to the office – 8 plagg som får dig att längta till kontoret

Dags att ses på kontoret igen efter en lång tid av hemmajobbande? Passa på att nystarta med en snygg look. Vi har samlat massor av inspiration och trender för höstens bästa ”office outfits”.

  

Sätt färg på kavajen
En kavaj är ett måste i många jobbgarderober. Men den behöver absolut inte vara svart… En av årets stora modetrender är starka kulörer och pasteller – tänk ju mer färg desto bättre! Ljust salviagrönt funkar både nu på sensommarens svalare palett och med höstens mer dovare toner.
Gina tricot, 799 kronor

 

 

 


 

Kostym med en twist
En kostym behöver förstås inte vara ett helt set som hör ihop. Matcha i stället dina personliga favoriter för att skapa en unik look som passar just dig. Till exempel en kavaj med skärp från Vila ihop med ett par utsvängda leggingsbyxor från Vero Moda. Så länge du rör dig inom samma palett är det svårt att göra fel. 
Kavaj – Cassels, 549,95 kronor
Leggings – Cassels, 349,95 kronor

  

Skjortan med en twist
I höst får skjortan gärna ta plats med lite färg! Kombinera med kostymbyxor eller kjol för en smart dagslook. Och när du går från jobbet drar du åt dragskon på framsidan och voilà … en snygg partytopp. 
Gina tricot, 299 kronor


 

Loafers to the rescue!
Loafers passar till kostym, jeans, kjol, klänning … ja, allt faktiskt! Därför är de också de perfekta ”på jobbet-skorna”. Lämna dem på kontoret och byt om när du kommer in på morgonen. Extra skönt på vintern när vädret kräver lite varmare på fötterna på väg till jobbet.
Feet First, 599 kronor

 


 

Loungewear för kontoret
Har du också vant dig vid avslappnad loungewear under hemmajobbandet? Med en stickad kjol behöver du inte ge upp komforten men ändå passa in på kontoret. Styla med enkla smycken och en krispig skjorta så sätter du stilen.
Cubus, 199 kronor

 


 

Naglar som lyfter looken
Det är förstås inte bara kläderna som sätter stilen. Glöm inte att dina naglar präglar helhetsintrycket. Du behöver inte satsa på en full manikyr – så länge naglarna ser hela och rena ut kommer de att ge ett lyft till din look. Ett enklare halvgenomskinligt nagellack, som det här från Kicks eget märke Atelier Rouge, ger naglarna nytt liv och passar till allt. 
Kicks, 129 kronor

 


 

Trendigt stickat
Kabelstickat och oversize är ledorden för tjocktröjan i höst – och den här babyblå från Gina tricot uppfyller båda två! På kontoret matchar du den stickade tröjan bäst med ett par dressade kostymbyxor eller en enkel kjol.
Gina tricot, 399 kronor