7 utefavoriter från Søstrene Grene

Har du balkong eller uteplats är det hög tid att göra den sommarfin. Börja med att sopa och såpa trall, torka av utemöbler med en fuktig trasa för att sedan se vad som behövs för att få till den rätta sommarkänslan. Vi har samlat ihop 7 soliga budgettips från Søstrene Grene som höjer stämningen hela säsongen. 

Sol i sinne
Med hjälp av textilier skapar du vardagsrumskänsla utomhus. Bunkra upp med sköna kuddar i olika storlekar, färger och material. Och varför inte börja med den här soliga varianten?
Søstrene Grene, 148 kr


Till de kyliga kvällarna
Dagarna i maj är heta, kvällarna … not so much. Råd bot på kyliga sommarkvällar genom att bunkra upp med mysiga filtar. Till exempel den här mysiga varianten.
Søstrene Grene, 168 kr


Lyft dina blommor
Tips från coachen: sätt fokus på vårens planteringar och gruppera dem fint. Välj krukor i olika storlekar och höjder för att skapa en grön oas. 
Søstrene Grene, 212 kr


Ljus mysfaktor 
Pryd uteplatsen med ljuslyktor i olika storlekar och material. Den här snygga lyktan i skandinavisk stil mysbelyser på helt rätt sätt. 
Søstrene Grene, 195 kr


Smart sideboard
Ett litet bord har alltid en plats. Det här flätade bordet är perfekt för kaffekoppen eller blomkrukan. Dessutom rymmer den extra filtar för kvällskylan. 
Søstrene Grene, 348 kr


Bra ljussättning 
Långlivad LED-belysning är ett ljust tips till dig som vill ha utomhusbelysning som håller länge. Vi diggar den här bärbara ljuskällan.  
Søstrene Grene, 202 kr


Blomsterregn
Amplar ger en fin inramning till uteplatsen eller balkongen. Vill du ha ett färgsprakande blomsterregn satsar du på petunior. Är du mer inne på gröna växter väljer du murgröna eller penningblad. 
Søstrene Grene, 76,60 kr