Tillbaka
okt_boulevard_responsiv_1920_580

Bio och biljardgolf – ta med familjen till Galleria Boulevard.

På Galleria Boulevard hittar du aktiviteter för hela familjen – oavsett om du vill få lite puls eller bara ta det lugnt. Ta del av våra tips nedan för en heldag på Galleria Boulevard.

 

Aktivera er på Laserdome

Att spela Laserdome ger en rejäl adrenalinkick och är barnsligt kul – även för vuxna. Men här finns också andra aktiviteter av det lite lugnare slaget. Shuffleboard är kul för alla åldrar, och här hittar du även så kallad biljardgolf som är en blandning mellan biljard och minigolf där du försöker få ner golfbollen med hjälp av en biljardkö. Hos Laserdome på Galleria Boulevard kan du dessutom spela biljardgolf i dramatiskt UV-ljus – det går garanterat hem hos barnen!

Vad skulle du rekommendera för familjen?
– Alla våra spel och aktiviteter funkar för familjen, oavsett hur gamla barnen är. Speciellt söndagar har blivit lite av en familjedag här hos oss, berättar Stefan Rosengren på Laserdome. 

Biljardgolf kan inte vara så vanligt, vill du berätta lite mer om det?
– Det är faktiskt ett ganska gammalt spel som hamnat lite i skymundan i Sverige, så vi hade riktig tur när vi hittade ett set. Det har blivit väldigt uppskattat. Många som testat säger att det var mycket roligare än de först trodde!

Här läser du mer om aktiviteterna på Laserdome och bokar tid.


På Laserdome i Galleria Boulevard har du roligt med hela familjen.

 

Varva ner på Biograf Kosmorama

Det har inte blivit mycket biobesök under det senaste året – men nu får vi äntligen krypa ner i de mjuka biostolarna igen! Det har i alla fall vi längtat efter. På Galleria Boulevard har Biograf Kosmorama fyllt programmet med både familjefilmer och actionrullar så här finns något för alla smaker.
– Under hela höstlovet kommer vi att visa filmer även på eftermiddagarna, från klockan 12 ungefär. Välkomna hit! hälsar Helena Madsen på Biograf Kosmorama.

Här hittar du det aktuella bioprogrammet på Biograf Kosmorama