Tillbaka
hostskor-responsiv-1920x580-v2

9 skor som ringar in höstens trender – från klassiska sneakers till punkiga boots

Om vi ska tro modeexperterna ska du satsa på klassiska sneakers, grova kängor, stövletter med spetsig tå och punkiga detaljer som nitar och kedjor i höst. Well, det låter ju mer än schyst. Här är 5 skor från våra butiker som anammar höstens trender. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.


Satsa fullt på klassiker
Sneakers är alltid rätt. Och i höst längtar vi efter klassiker, som ett par Converse All Star i vinrött, till exempel. 
Stadium, 749 kr


Street wear möter ökenkänga 

Ökenkänga på steroider! Den grova platåsulan är fortfarande en trenddetalj att spana efter och vi fastnar speciellt för de här grova, sandfärgade kängorna från Duffy. 
Feet first, 699 kr


En klassiker med twist

En höstklassiker är boots i chelsea-modell. Den modemedvetna väljer ett par med en twist, som de här från Vagabond. Platåsulan och det lite högre skaftet blir snyggt till höstens klänningar och croppade jeans. 
Feet first, 1 399 kr


Spetsa till det

En skotrend som pekas ut av experterna är den spetsiga tån. Och vad är då bättre än att kombinera den spetsiga tån med ett glammigt mönster, som detta röda ormskinn från Vagabond? 
Feet first, 1 299 kr


Vardagssko med snyggt detaljarbete

Loafers! Snygga till så mycket och dessutom riktigt bekväma. De här från Tamara lånar från höstens många punkinfluenser med sina diskreta nitdetaljer. 
Feet first, 699 kr