Tillbaka
kappor_responsiv_1920_580

8 kappor som sätter stil i höst

Klassiska snitt, rutigt och quiltat är några av ledorden för höstens mode. Vi har plockat ihop 8 snygga höstkappor som gör att du mer än gärna möter den lite kallare årstiden – oavsett om du vill dra blickarna till dig med en ordentlig färgklick eller föredrar något mer nedtonat.
Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.


 

 

 

 

Den klassiska svarta
Det finns inte en enda outfit som inte funkar till en böljande svart kappa. En must-have i garderoben.
Cubus, 999 kronor

 

 

Kontraster
Smart kappa med en inbyggd vadderad väst som håller dig varm. Den svarta luvan skapar en skarp kontrast till den gulbeiga kappan. 
Gina tricot, 1299 kronor

 

 

Varmt i teddy
Teddymaterialet har varit med oss i många säsonger nu, och det försvinner inte än på ett tag! De lila detaljerna ger jackan en snygg colourblock-effekt.
Gina tricot, 799 kronor

 

 

 

Quiltat
Qulitade jackor är överallt den här säsongen. Everest har en kortare modell med avtagbart skärp som gör att du kan variera din silhuett. Dessutom helt gjort i återvunnen polyester!
Stadium, 699 kronor

 

 

Mjukt mossgrön
Quiltat kommer i alla längder i höst. Den mossgröna färgen matchas snyggt med kappans sköldpaddsknappar.
Cassels, 599,95 kronor

 

 

Stilren i regnet
Nej, vi kan inte ignorera att det faktiskt regnar en hel del den här årstiden… Investera i en stilren regnjacka så känns det inte lika jobbigt de där dagarna när himlen öppnar sig.
Cassels, 549,95 kronor

 

 

Skotskrutigt
Är dova toner din grej? Rutigt är en av höstens hetaste mönster, så satsa på den här kappan i tartanmönster som för tankarna till Skottland.
Gina tricot, 799 kronor

 

 

Fotlång puffer
Vill du vara helt säker på att slippa frysa är en fotlång puffer-jacka ett bra val. Vi älskar att den här varma stilen är inne igen!
Stadium, 3499 kronor