modemasten_responsiv_1920_580

Höstens snygga jackor

Mustiga färger, glada mönster och coola siluetter. Höstens mode är inspirerat av 1970-talet och omfamnar allt från det raka maskulina till det kurvigt feminina. Vi har samlat sju snygga jackor som hjälper dig att omfamna stilen. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Vero Moda.  


Markera midjan 
Den lite längre kavajen med midjeskärp uppdaterar 1970-talslooken och tar den in i 2020-talet. Maxa stilen med svart polotröja och vida, raka byxor. 
Bik Bok, 599 kr


Bikerjacka med rätt attityd
En lyxig mockajacka i bikermodell är alltid rätt. Extra snygg till höstens färgglada, mönstrade klänningar.
Carlings, 2 499 kr


Kort i rocken
Tänk att återvunnen polyester kan vara så här snyggt. Den här croppade jackan med dubbelknäppning är perfekt till dina höga, blåa jeans i höst. 
Gina Tricot, 699 kr


Favorit i herrmodell

Säsonger kommer och går, men den boxiga herrocken består. Vår favorit är den här brunbeigea från Vero Moda – enkel, tidlös och snygg till det mesta. 
Cassels, 999,95 kr


Knallig skjortjacka
Stick ut i höst! Skjortjackan från Vero Moda i knallig cerise är en riktig stämningshöjare. Snygg till ljusa jeans eller pepitarutiga kjolar. 
Cassels, 549,95 kr


Dressad safari
Det är inte fel att satsa på en dressad look i höst. Tack vare midjeskärpet och puffärmarna är den här safari-inspirerade jackan en fullpoängare som direkt höjer stilnivån. 
Cassels, 599,95 kr


Fluffig favorit
Teddyjackan har blivit något av ett måste de senaste åren. Vila presenterar säsongens modell, som har den perfekta rostbruna nyansen ihop med skinande guldknappar. Snyggt och helt rätt.  
Cassels, 549,95 kr