Tillbaka

Information Covid-19

Kära kunder,

Tiden vi nu går igenom är riktigt utmanande för många. Hälsan och säkerheten för er kunder och anställda är av högsta prioritet för oss på Galleria Boulevard, och vi arbetar med att på bästa sätt ta hand om de som arbetar och handlar på vårt shoppingcenter.

Galleria Boulevard har öppet men har ändrat öppettiderna som en konsekvens av situationen vi är i.
Våra nya öppettider är, Måndag - Fredag 11-18 och Lördag - Söndag 11-16. Vi beklagar detta och ber samtidigt om er förståelse.

Vår hemsida uppdateras kontinuerligt för att ge dig information om öppettider och annan relevant information. Utöver det delar vi även information på vår Facebooksida, så håller vi kontakten digitalt.

I dessa svåra tider uppmanar vi dig att göra vad som är nödvändigt för att ta vara på din hälsa för dig och dina nära och kära genom att följa lokala och nationella hälsomyndigheters rekommendationer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Om du har symtom eller har anledning att tro att du är smittad av Coronaviruset ber vi dig att inte besöka vårt köpcentrum, för att förhindra smittspridningen.

Följande åtgärder har redan implementerats på vårt köpcentrum:

  • Synlig information i hela centrum (handtvätt / hur man kan förebygger infektion / hur man ska agera om symtom uppkommer / etc.)
  • Ökad frekvens av rengöringsrutiner, med fokus på desinfektion av riskområden (dörrhandtag, trapphandtag, skrivbord, toaletter, kranar, handfat etc.)
  • Ökad ventilation i shoppingcentret för att öka nivån på frisk luft inomhus
  • Upprättat ett beredskapsrum som kan användas vid behov

Vi uppmuntrar våra anställda och kunder att ta väl hand om varandra.