Morsdag SE Banner web 1920x580

Presentidéer till Mors dag

Mammor är något mycket speciellt och de förtjänar det bästa på mors dag, söndagen 30 maj. Hos oss på Galleria Boulevard kan du hitta den perfekta presenten till din mamma, oavsett om det är en upplevelse eller gåva! 

Här har vi samlat några presentidéer: 

Ett gåvoset från Ritual som innehåller duschskum, kroppskräm, kroppsskrubb och handtvål. The Ritual of Mehr har skapats för att ge energi åt kropp, sinne och själ. Denna serie är berikad med söt apelsin och cederträ.

Smycken är alltid en bra idé. Halsband, örhängen eller gravera en berlock till din mamma och gör den personlig. På Ur&Penn hittar du massor med smycken som passar perfekt till mors dag.

Ge bort lyxig hårvård från Moroccanoil! På LYKO hittar du Moroccanoil Moisture Repair Schampo som återfuktar och stärker ditt hår och tar fram den naturliga styrkan och vitaliteten i ditt hår. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner, är ett lyxigt balsam som reder ut håret varsamt samtidigt som det reparerar och vårdar. Balsamet återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet. Denna serie är inte bara bra, det luktar dessutom magiskt gott!

Ett nytt klädesplagg är alltid uppskattat! Cassels har ett stort och brett klädsortiment med både egen och välkänd design för alla åldrar. Är du lite osäker på vad din mamma skulle vilja ha? Då är ett presentkort perfekt! 

Skäm bort din mamma med en god fika ute i solen! Espresso House har släppt sin sommarmeny med massa godsaker! 

Sommaren är på ingång och vem vill inte ha ett par nya fräscha sommarskor i garderoben då? På Feetfirst hittar du ett brett utbud av skor som passar alla, perfekt mors dag present!  

En picknickkorg med tillbehör inför sommarens utflykter är en perfekt present! På Clas Ohlson hittar du massa fina saker!