Tillbaka
safeguard_responsiv_1920_580

Säker shopping

Du vet väl att Galleria Boulevard har en internationell certifiering som innebär att en oberoende inspektör varje månad säkerställer att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer?

Oberoende inspektör

SafeGuard-certifikatet för säker shopping delas ut av företaget Bureau Veritas som är ett av världens största företag inom inspektion, certifiering och rådgivning. De är en oberoende aktör som inspekterar och säkerställer att Galleria Boulevard följer både Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Bureau Veritas egna checklistor – som är framtagna av hälso-, säkerhets- och hygienexperter.

Varje månad granskar och inspekterar de oss och säkerställer att vi checkar av allt på deras listor. Bara om vi lever upp till alla krav får vi behålla certifieringen, och den blir ett kvitto på att Galleria Boulevard kan erbjuda alla besökare en säker shoppingupplevelse även i dessa tider.

Varför har ni valt att certifiera Galleria Boulevard med SafeGuard?

– Våra gästers säkerhet är det allra viktigaste för oss. Certifieringen har varit en självklarhet. Det känns skönt att ha den i ryggen så att vi vet att de åtgärder vi satt in verkligen gör skillnad, säger Linda Borgström, Centrumchef.

Håll utkik efter SafeGuard-certifikatet. Här kan du läsa mer om hur våra butiker utökat sin service så att du kan handla så säkert som möjligt hos dem.