Tillbaka

Service som förenklar vardagen

GBservice_responsiv_1920_580

Service hos Galleria Boulevard

Det finns mer på Galleria Boulevard än vad du kanske vet om. Här kan du få hjälp med en rad olika typer av tjänster som underlättar vardagen. Spana in vår sammanställning!

Anis sko- och nyckelservice

Behöver du nya nycklar? Klacka eller sula skor och laga en väska? Då är Anis Sko- och Nyckelservice stället för dig!

PH Service – service av mobiler och surfplattor

Mobilen åker i marken och skärmen spricker. Hos PH Service fixar de luren så att den blir som ny igen. Här görs snabba felsökningar och reparationer av de vanligaste mobiltelefonerna och surfplattorna, med ett års garanti på reservdelar. Du kan också få professionell hjälp med dataöverföring, uppdatering, installation, reparation och rådgivning, med mera.

Friskis City

Ibland är det knepigt att få ihop pusslet med allt man vill hinna göra. Supersmidigt att då kunna planera in ett träningspass hos Friskis City när du ändå är i stan och shoppar. Här möts du av ett modernt och fräscht gym och ett stort utbud av pass och träningsmöjligheter.

Kristianstads Tobakshus – experter på tobak

Kristianstads Tobakshus erbjuder nordöstra Skånes största utbud av tobak. Här finns till exempel allt du behöver för att göra eget snus och. Cigarrerna förvaras självklart i en stor humidor och många av dem är handrullade. 

Barnhörna

Här hittar du bekväma amningsstolar, skötbord, mikrovågsugn, toalett och ett litet lekområde. Du kan i lugn och ro ta hand om ditt barn och fylla på med ny välbehövlig energi. Amningsrummet finns på plan 2 i hus B.

Gratis wifi

När du behöver surf under shoppingen.

Post

Behöver du posta ett brev? Alltså ett helt vanligt fysiskt brev eller paket? Postombud finns i spelbutiken hos Coop City. Postlåda finns utanför entrén Östra Boulevarden 3

Laddstationer för elbilar

Om du kör elbil kan du ladda din bil i parkeringshuset på plan 2.

Fotoautomat

När du kvickt behöver ta en proffsig bild och få den utskriven. Fotoautomat finns på plan 1 i hus A, mellan rullbanden.