skjortjacka_responsiv_1920_580

Trendiga skjortjackan

Om du bara ska satsa på en jacka i höst är det definitivt skjortjackan. Den passar perfekt just nu när det är varmt ibland och ruggigt ibland. Till de varmare dagarna räcker det med en t-shirt under, och när det närmar sig nollgradigt kör du lager på lager med din mysigaste tjocktröja. Skjortjackan är grymt all-round, helt enkelt! Vi har samlat 8 skjortjackor som du hittar i våra butiker.
Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma.

Den lilla svarta
En svart skjortjacka är den perfekta basen i höstgarderoben. Den här i svart denim med rå kant nertill ger jackan en lite tuffare känsla och är perfekt för en denim-on-denim-outfit.
Gina Tricot, 499 kronor

Våga zebrarandigt
Djurmönstrat är på något sätt alltid rätt och i höst frossar vi gärna i zebrarandigt. Coolt stiliserat och snygg till det mesta.
Gina tricot, 499 kronor

Trendlängd att räkna med
Trendigast i höst är tveklöst den långa skjortjackan. Carlings modell omfamnar dessutom den heta workwear-stilen. Win win, om du frågar oss.
Carlings, 1 299 kronor

Blivande klassiker med fluff
Teddyjackan tog oss alla med storm förra året och den är fortfarande lika het i år. Den här gosiga varianten från Vero Moda har den perfekt rostbruna färgen som är så snygg ihop med ljus denim.
Cassels, 549,95 kronor

Skogshuggare i city
Skogshuggarlooken ser vi mycket av nu i höst, och med en rutig skjortjacka i flanell har du stilen på plats. Tummen upp för den sköna turkosa färgen som får dig att poppa.
Gina Tricot, 399 kronor

Beige är bäst
Vill du satsa på en tidlös skjortjacka som håller säsong efter säsong är den här beigea jackan med avtagbart skärp det perfekta valet! Skärpet i midjan gör att du snabbt kan få en mer dressad look.
Bik Bok, 699 kronor

Läcker i lack
Lack är definitivt tillbaka, men det behöver inte vara synonymt med Matrix-mode. Den här edgy jackan från Vila är coolt plastig och riktigt het ihop med höstens ljuva pasteller.
Cassels, 799,95 kronor

(bild: ginatricot5_bildspel_303_303)

Tidlös tweed
Tweed går aldrig ur tiden och den här skjortjackan är ett perfekt exempel på hur det klassiska mönstret anpassas in i 2020-talet. Schyssta detaljer som slitsar och fransig kant gör jackan det där lilla extra.
Gina tricot, 649 kronor