Skolstart

Skolstarten är en pirrig och förväntansfull tid för de flesta. Att få komma tillbaka efter sommarlovet och träffa alla sina kompisar igen, känna sig lite stolt över sin nya ryggsäck och få plocka upp sina fina pennor… Men som förälder vet vi att det också kan vara ganska stressigt med allt som ska fixas och förberedas i tid.

På Galleria Boulevard hittar du allt som behövs inför skolstarten. Här har vi satt ihop en lista över några av de viktigaste sakerna.

 

 

 

 

1.Ryggsäck


Satsa på en lite tåligare ryggsäck med gott om utrymme och breda axelband som inte skär in i axlarna när den fylls med skolböcker.
Stadium, 299 kronor 

 

 

 

  

2.Regnjacka


När barnen växer som mest behövs en ny regnjacka minst en gång om året, kanske fler! Everest har jackor som inte kostar skjortan men fortfarande håller hög kvalitet. Välj mellan en senapsgul nyans eller en dovt rosa. 
Stadium, 299 kronor

  

3.Stövlar

Stövlar är ju ett måste för barnen i våra breddgrader så varför inte göra något kul av det och välja en pigg färg? Det gulrandiga innerfodret blir pricken över i:et.
Feet first, 200 kronor

 

 
 

4.Reflexer


Just nu vill du kanske inte tänka på kallare och mörkare tider, men om du skaffar reflexer redan nu slipper du panikköpa dem sen när hösten smyger sig på. Ett regnöverdrag till ryggan gör att barnen garanterat syns i mörkret och skyddar dessutom läxorna från regnet. 
Clas Ohlson, 79,90 kronor

 

 


 

5.Pennor


Fina pennor GÖR att skolan blir roligare – så är det bara. Låt barnen starta skolåret med coola blyertspennor från Søstrene Grene i terracotta-orange och mörkt mossgrön. Komplettera med suddgummit i matchande färg så kommer du att stå högt i kurs hos barnen. 
Søstrene Grene, 2,40 kronor/styck
Søstrene Grene, 3,98 kronor/styck

  


6.Gympapåse


Den här knallröda gympapåsen från Vans är lätt att hitta när man rotar runt bland barnens gympakläder på tidiga mornar. Det är aldrig kul att behöva skicka med gympakläderna i en vanlig plastpåse, så glöm inte att skaffa en specifik gympapåse inför skolstarten.
Stadium, 129 kronor