Tillbaka
sneakers3_responsiv_1920_580

Vårens sneakers

Suget efter ett par nya sneakers är ett lika säkert vårtecken som nysopade cykelbanor och hösnuva. Det blir aldrig fel med ett par klassiska vita sneakers, men chunky, slip-on och colorblocking är också helrätt i vår. Vi går igenom säsongens snyggaste sneakers och hur du stylar dem bäst. 
Bild från Feet first.

Du vet väl att många av våra butiker utökat sin service så att du kan handla så säkert som möjligt? Läs mer här

vit sneakers

Klassikern
Ett par vita sneakers är tidlösa och passar till i stort sett vartenda plagg i garderoben. Tillsammans med jeans och t-shirt får du en perfekt vardagsuniform men du kan också dressa ner en lite finare klänning med vita sneakers för en enklare look. Den ribbade sulan från Puma gillar vi lite extra.
Stadium, 699 kronor

nike skor

Pastelldröm
Vill du få in lite färg i vardagen är pasteller perfekt den här tiden på året. Plocka upp färgen på dina sneakers i en accessoar för en genomtänkt outfit.
Stadium, 849 kronor

nike skor

Från kontoret till träningen
Gå direkt från jobbet till träningen utan att behöva släpa på ett par skor? Nikes Pegasus Trail är lika funktionella som trendiga med sin colorblock-design. Du kan till och med springa i dem på vintern!
Stadium, 1699 kronor

svarta sneakers

Enkelt och tidlöst
Det behöver faktiskt inte vara svårare än ett par helsvarta sneakers i skinnimitation. Enkelt och passar till allt, speciellt den knälånga kjolen som är så populär just nu.
Feet first, 399 kronor

vita sneakers
Chunkytrenden fortsätter
Chunky sneakers har varit inne ett bra tag nu, och vi ser inga tecken på att de skulle försvinna. Metallicdetaljerna ger de här skorna attityd.
Feet first, 499 kronor

vita skor
Högt med platå
Den här modellen ser vi bara mer och mer av just nu. Ankelhöga sneakers med platå ger oss ordentliga 90-talsvibbar.
Feet first, 300 kronor

Vans
Nedtonad klassiker
Rutiga Vans ser vi oftast i svartvitt, men så här i brutet vitt och beige blir street-klassikern mer diskret. Slip-ons är dessutom ett av vårens måsten.
Feet first, 699 kronor

svarta sneakers
Strumpskon är här för att stanna
En sportigare variant av slip-ons med ordentlig sula som ger foten stöd hela dagen. Strumpdesignen gör att skon verkligen anpassar sig efter foten.
Stadium, 679 kronor

Vita sneakers
Sneakers-ikon!
Filas vita chunky skor har i princip nått kultstatus i sneakersvärlden – och vi fattar varför!
Stadium, 799 kronor